Aktuelt

Markering av samefolkets dag 6. februar

Programmet for samefolkets dag 6. februar er klart. Dagen markeres med samme program på begge skolestedene. 

Aktiver elevkonto for Troms fylke

Alle elever må aktivere ny brukerkonto for Troms fylke så snart som mulig. Her får du oppskriften på hvordan det skal gjøres. 

Åpen skole på Skjervøy

Tirsdag 30. januar kl. 18-21 blir det åpen skole på Skjervøy! Vi lager PIZZA ilag – spiser og koser oss😊 Håper at DU kommer

Vi er klare for yrkes- og utdanningsmessen 2024

Torsdag 25. januar møter du oss på Nord-Troms vgs avd. Storslett og Nordreisa idrettshall sammen med mange andre bedrifter, virksomheter og utdanningsinstitusjoner. 

Åpen skole på Skjervøy

Torsdag 23.november kl. 18.00 – 21.00 blir det åpen skole med juleverksted på avdeling Skjervøy. DU er hjertelig velkommen!  

Elevundersøkelsen 2023 - Informasjon til elever, kontaktpersoner og lærere

Er du fornøyd med skolehverdagen? Er det ting som kunne vært bedre? Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse hvor elever kan si sin mening om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen er en del av det nasjonale kvalitetsvurderingssystemet og er obligatorisk for elever på Vg1.

Foreldremøte på Storslett 26. oktober

Hjertelig velkommen til foreldremøte på Storslett torsdag 26. oktober, kl. 16. Vi spanderer middag og du får møte kontaktlærere og faglærere.

Foreldremøte på Skjervøy 25. oktober

Hjertelig velkommen til foreldremøte på Skjervøy onsdag 25. oktober, kl. 16. Vi spanderer middag og du får møte kontaktlærere og faglærere.  

Åpen skole på Skjervøy

Tirsdag 17. oktober kl. 18-21 blir det endelig åpen skole på Skjervøy. Velkommen! 

Velkommen til nytt skoleår!

Skolen starter mandag 21. august kl. 08.25 på begge skolesteder. Vi ønsker et godt skole-hjem samarbeid i året som kommer og holder foreldremøter i starten av skoleåret. Hva skjer de første skoleukene for deg som elev? Det finner du ut av her, sammen med annet praktisk som skoleskyss, stipend, lærebøker og utstyr. Vi gleder oss til ta imot deg. Velkommen til Nord-Troms videregående skole 2023-2024!